Henna Brows / Threading

Bij skinenbeautycare by lammie kun jij jouw wenkbrauwen laten epileren met touwtje en de wenkbrauwen laten verven met henna.

Wat is threading?

Threading is een ontharingsmethode afkomstig uit Iran, India en Centraal-Azië. De methode wint tegenwoordig ook aan populariteit in westerse landen.

Draadepilatie wordt vooral cosmetisch toegepast en dan vooral voor het verwijderen en vormgeven van wenkbrauwen, bovenlip, laaklijn en overige dons haartjes op het gezicht.

Henna

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). Ik gebruik dan ook diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht

Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt.

Waarom henna brows?

  • Tot 6 weken mooie gekleurde wenkbrauwen
  • Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
  • Vollere wenkbrauwen
  • Veilig voor huid en haar
  • 100% Plantaardig en Vegan
Wanneer mag je henna niet gebruiken?

Henna is niet voor iedereen geschikt. 

Contra indicaties:
– Allergie voor Henna/walnoten
– Wondjes rondom de wenkbrauwen
– Zwangerschap
– Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)
– Gebruik van Lithium, bij bloedarmoede